FOLLOW US:
Image Alt

Blog

Watersport Torrevieja

Huis-kopen-torrevieja

Een huis kopen in Torrevieja, dat is niet iets wat je dagelijks doet, het aankoop proces voor een woning in Spanje is niet te vergelijken met het kopen van een huis in Nederland, je hebt te maken met andere wet en regelgeving op alle vlakken die betrekking hebben op uw aankoop, zaak dus om goede bedrijven in te schakelen die u in het hele proces kunnen begeleiden.

Het traject van aankoop bestaat vaak uit de inventarisatie van uw wensen waarna bij voldoende enthousiasme een persoonlijke afspraak in Spanje plaatsvind waarin een aantal voorgeselecteerde objecten samen met de aankoopmakelaar bezichtigd worden, tijdens deze verkenningstrip zal de makelaar je bijpraten over alle zaken waarmee je te maken krijgt als je besluit een huis te gaan kopen, zoals bankzaken, belastingzaken etc etc.

In dit artikel gaan we niet in op alle details aangezien het kopen van een huis in Torrevieja of Spanje in het algemeen een intensief en complex proces is waar professionele dienstverlening zeker op zijn plaats is. Daarom verwijzen wij u in onderstaand overzicht graag naar een kleine selectie Nederlandse en Belgische dienstverleners die bekend staan om kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en vakkunde.

 

 

Costablanca Woningen

Costa Blanca Woningen marktleider in de regio is gespecialiseerd in de verkoop van Spaans vastgoed, met name in de regio Torrevieja. Costablanca woningen is een Nederlands/ Belgische makelaar die op een vertrouwde, persoonlijke en uiterst professionele manier helpt bij de aankoop van uw nieuwe woning in de Costa blanca.

huis kopen torrevieja

Info: www.costablancawoningen.com  Locatie & contactgegevens: Contactpagina

Jetski huren

Watersooter huren Torrevieja

Met een waterscooter / jetski de kustlijn van Torrevieja ontdekken, met volle snelheid over de golven razen? Bij JetSki club in Torrevieja huur je een jetski ook als je geen vaarbewijs hebt ! Bij Jetski club Torrevieja kun je kiezen uit verschillende routes en excursies met of zonder guide voor een unieke ervaring. Deze ervaring mag je niet missen als je van een actieve vakantie houd vol avontuur.

Info website: www.Jetskialicante.com    Locatie en contactgegevens: Google maps locatie

Natuurlijk zijn er veel meer watersporten mogelijk in Torrevieja, hieronder een aantal voorbeelden: