FOLLOW US:
Image Alt

Blog

Markten in Torrevieja

Markten Torrevieja

In en rondom Torrevieja zijn bijna dagelijks wel markten te bezoeken, op deze traditionele Spaanse markten is bijna van alles te vinden zoals groenten en fruit, kleding, schoenen, strandspullen, speelgoed en nog veel meer. De meeste markten beginnen zo rond 9.00 uur en duren tot ongeveer 14.00 uur. In onderstaand overzicht hebben we de leukste markten op een rij gezet..

 

Torrevieja week markt

De grootste markt in de regio is te vinden in Torrevieja zelf ! deze markt is er iedere vrijdag 09:00 tot 14:00  en is gelegen naast het waterpark Aquapolis, naast de provinciale weg 332 in Torrevieja.  Op deze markt is echt van alles te koop zoals vers fruit, vis, kleding, speelgoed en nog veel meer.

 

Als markt liefhebber is deze markt niet te missen of je nu iets wilt kopen of niet. Tijdens een bezoek aan deze markt in Torrevieja wordt je helemaal ondergedompeld in de lokale traditie

Torrevieja souvenir markt

In het centrum aan de Paseo Marítimo de la Libertad vind je een leuke souvenirs markt. Deze markt bestaat uit houten vaste marktkraampjes waar ze leuke souvenirs, kleding en speelgoed verkopen. De souvenirmarkt is dagelijks geopend, de meeste kraampjes tref je in de late middag en avond.

.

De souvenir markt is zeker in de zomermaanden een leuke markt om te bezoeken in combinatie met een bezoek aan de boulevard van Torrevieja of de kermis, die tevens op deze locatie te vinden is.

 

 

Lemon tree market

De Lemon Tree Market  vind u op zondagen tussen 9.00 en 14.00 in in Guardamar del Segura, Deze markt heeft haar naam te danken aan het feit dat het volledig omringd is door citroenboomgaarden. Met meer dan 500 kraampjes is de Lemon Tree Market een van de beste en gezelligste markten van de Costa Blanca met een zeer breed scala aan producten.

.

Lekker eten? Op de Lemontree markt tref een groot assortiment Spaans eten, zoals verse paella maar je kunt hier ook heel goed terecht voor Engelse, Noorse, Duitse, Franse, Italiaanse gerechten

 

La Marina markt

Op deze markt welke je kunt bezoeken op zaterdagen tussen 9.00 en 14.00 vind je veel verse producten, maar ook kleding, schoenen en speelgoed tref je hier aan.  Op de markt in La marina vind veel Nederlandse en Belgische standhouders, dus voor een lekker bakje kibbeling of een lekker stukje Hollandse kaas mag je deze markt niet gemist hebben.

.

Tussen de kraampjes door vind je leuke eetkraampjes waar je een drankje of een lekkere tappas kunt nuttigen.

 

La Mata Weekmarkt

Iedere woensdag  van 9.00 tot 13.30 is in La Mata vlak naast Torrevieja een leuke traditionele Spaanse markt te vinden. De markt bevind zich dicht bij het strand alwaar je tevens leuke restaurantjes en barretjes treft.

.

Op de kaart hiernaast tref je de locatie van deze gezellige Spaanse markt.